perjantai 31. toukokuuta 2013

Vanhoja mainoksia

Kun googlesta etsii hakusanoilla "vanhoja mainoksia", sieltä löytyy vaikka mitä hauskaa!
Miettiessäni lahjaa 13vuotta täyttävälle kummitytölleni, mainoksia katsellessani keksin idean meikkipussista. Mainokset tulostin kuvansiirtopaperille ja silitin puuvillakankaalle. Niistä sitten ompelin pussukan, jonka saa vetoketjulla suljettua.
Ostin pussukan sisälle vähän meikkejä, kynsilakkoja, peilin, purkkaa ym.tarpeellista mitä kuvittelen 13 vuotiaan tytön tarvitsevan :)

Miehelleni tein pari t-paitaa. Tai no paidat on H&M:n perus miesten t-paitoja, silitin vaan nuo mainokset niihin, helppoja lahjoja :D

Ja sitten vielä siskolleni ompelin kauppakassin. Kassi on tehty vanhoista tyynyliinoista.

Tuota kuvansiirtopaperia olen ostanut Biltemasta ja hyvä on muistaa että kuva täytyy tulostaa peilikuvana, varsinkin jos siinä on tekstiä, muuten kuva tulee väärinpäin. Tuotteet voi pestä koneessa 40asteessa. Jännä nähdä miten nuo kuvat noissa t-paidoissa kestää.. Toivotaan!

10 kommenttia:

  1. Heipo!Siis noi on nii hienoja:)Pittää vissii tilata siulta "Dallas" tai "Darth Wader" pussukoita ja t-paitoja ku noin näytää ihan kaupasta ostetuilta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) ja nuo paidat on nii helppo tehä et siekii Heidi osaisit tehä sen ite! Mut toki teen siulle ku etit vaa kuvan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa!Sie et ookaan nähny miun käsityötaitoja koska jos rupeisin duunaileman noita nii siinä ois paijat ja kuvat äkkiä pilalla:)Nii ja mie en ees omista silitysrautaa.sekin vielä:)Eli jätän ammattilaiselle hommat suosiolla eli siulle!Ja eiku kuvaa ettimää..

      Poista
  3. Mainioita - kyl sie oot taitava!! Mahtava juttu tää blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja tulinpa onnelliseksi ku miun blogilla jo 2 lukijaa :D

      Poista
  4. Hemmetin HYVÄ idea!!!!!! Saankohan miekin tälläsen laukun kun kerta toiselle siskolle jo sellasen teit... ;D

    Kyllä sie oot taitava!!!!! Rutistus!

    VastaaPoista
  5. Niin hienoja! Sie oot kyllä super taitava ja kekseliäs :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja tulinpa onnelliseks ku huomasin että miulla ja kolmas lukija!! :D

      Poista
  6. Nää on niiiiiin siistejä! Tän idean aion varastaa heti kun saan vaan silitysraudan ja tulostimen :D Oon selaillu siu koko blogin nyt läpi, hirveesti kaikkee kivaa ja hirmusesti alko tehä mieli ommella itekki ku näitä siu juttuja lueskelee! :)

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! :)