sunnuntai 29. syyskuuta 2013

My Little Pony -kassi

Kummityttöni on todella tarkka vaatteistaan. Melkein kaikki synttäri ja joululahjoiksi tekemäni vaatteet ovat jostain syystä jääneet pitämättä :D Tällä viikolla hän täytti kuusi vuotta ja nyt päätin olla tekemättä vaatteita lahjaksi. Mutta koska päätökseni on että kaikki lahjat teen itse, jotain muuta piti keksiä..
Tällä hetkellä hänen mielestä kovin juttu on My Little Ponyt. Löysin kaupasta kaikkea aiheeseen liittyvää, esim. ponnareita, pinnejä, peilin ja kamman ja ajattelin että teen kassin jonne voin nuo tavarat laittaa.Vanha kunnon kuvansiirtopaperi kehiin ja eikun poneja googlettamaan :D
Kankaana käytin Vallilan mandariiniä, jota minulla oli jäänyt eräästä verhoprojektista. Vuorikankaana keltainen lakanakangas. Vähän pitsinauhaa ja nappia niin ponikassi on valmis :)
Kyllä jännitti antaa lahjaa lapselle mutta kun paketti oli avattu, kuultiin ihan aitoja ilon kiljahduksia! Jippii, onnistuin tällä kertaa :D
Ja pitihän se yksi pipokin sinne kassin sisälle ommella. Ihanaa ohutta joustavaa leopardi fleeceä Eurokankaan palalaarista. Tytön äiti lupasi pitää pipon jossei tyttö tykkää :D mutta lupasin kyllä äidille tehdä ihan oman :)

Pipon kaava OB 4/12.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! :)