maanantai 20. tammikuuta 2014

Kukkapöytä


Äitini aloitti isotätini vanhan kukkapöydän entisöinnin jo muutama vuosi sitten. Hän oli hionut vanhan lakkakerroksen pois ja yhden jalan pohjamaalannut. Sitten kukkapöytä lojuikin varastossa, kunnes hän kysyi minulta että haluaisinko tehdä projektin loppuun. No minä puolestani otin sen varastoomme lojumaan ja siellä se on pari vuotta pölyyntynyt. Pari viikkoa sitten mieheni uhkasi heittää koko kukkapöydän takkaan, varastosta tilaa viemästä, silloin minulle tuli kiire :D

Yksi jaloista oli irti, siihen ostettiin uusi kierreholkki, mutta loppujen lopuksi se piti vielä liimata superfix-liimalla että pysyi varmasti paikoillaan.
Lähtötilanne oli siis tämä.


Pohjamaalasin pöydän kahteen kertaan. Keltaista Tikkurilan Helmi-kalustemaalia sudin kolme kerrosta.


Aarikka-hengessä lisäsin vielä jalkoihin valkoisia puuhelminauhoja :)


En ole juurikaan mitään huonekaluja ikinä entisöinyt taikka maalaillut, niin tämä oli tosi kiva projekti ja olen oikein iloinen lopputuloksesta :)8 kommenttia:

 1. Retro jee!Vitsi et kaikesta tollasesta tulee lapsuus mieleen:)Meillä oli kotona semmonen puinen pitkulainen pönikkä mihin sai yhen kukan töröttämään.Vähän ku tuo keskiosa tuossa kokonaisuudessa.Taitaapi olla vieläkii äitillä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan tuunaamaan itelles kukkapöytää ;) Ei kyl taida olla ihan siun juttu :D Siis kukkaset, eikä pöydätkää :D

   Poista
  2. Hahaaa!:)No oikeessahan sie oot!Mut oot kyl hienosti duunannu tuon uuteen uskoon.Tuon sit seuraavalla kyläily kerralla siihen ruusupuskan;)

   Poista
 2. Tulipas kivan näköinen! Hienosti tehty!! Mie en ees muista tuollasta. Keltainen on piristävä väri. Ja, kiva että saa kynttilät ja muut lasiesineet olla esillä vaikka on pieni lapsi talossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo oli ehkä enemmän kuvausrekvisiittaa kuitenkii :D sen verra pöytä on hutera et ei kannata kynttilöitä siinä kauheesti poltella!

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! :)