lauantai 5. heinäkuuta 2014

Pallukkarahi

"-Mitä jos olis sellainen kirja, jossa Marimekon suunnittelijat sais tehdä ihan mitä huvittaa, ja niihin ideoihin olis ohjeet? Kaikki vois tehdä ne jutut sitten ihan itse."

Lainaus on kirjasta "Surrur, tee oma Marimekkosi".

Kirja on tosi hauska ja sieltä löytyy paljon kaikkea kivaa :) Tein pari vuotta sitten Tuula Pöyhösen pallukkarahin ja oikeaoppisesti pelkistä Marimekon kankaista.


Tyttäreni serkkupoika jokakerta meillä käydessään jaksaa ihastella pallukkaa ja toivoa itselleen samanlaista. Minun on pitänyt tehdä se hänelle jo vuoden päivät mutta nyt vihdoin ja viimein sain sen aikaseksi. 


Pojan lempivärin mukaan, päädyin tekemään pallukasta vihreän sävyisen. Kankaita ostin joitain uusina ja muut löysin omista laatikoista. Angry birds-kankaan löysin Vallilan valikoimista ja se on kiva lisä koska poika on angry birds-fani :) Pitihän sinne myös pallukkarahin hengen mukaan lisätä myös Marimekkoa, vihreän unikon muodossa.


Pallukan teko on aikamoinen taistelu. Vuodatin kirjaimellisesti taas verta, hikeä ja kyyneleitä :D Mukava noita palasia on ommella ja täyttää mutta pallukan kokoaminen onkin sitten ihan toinen juttu. 
Mutta onneksi lopputulos palkitsee ja synttärisankari oli onnellinen uudesta omasta pallukastaan :)

Kuvatessani pallukoita, tyttäreni mielestä mukaan piti ottaa myös rantapallo hänen itsensä lisäksi :D


Olemme siskoni kanssa tehneet myös yhdessä pari lahjapallukkaa. Niistä minulla ei ole kuvia mutta hänen blogistaan  löytyy juttua pallukoista mitä hän on myös itse tehnyt :)


2 kommenttia:

Kiitos kaunis kommentistasi! :)