tiistai 2. syyskuuta 2014

Kierrätyshousut

Karkelot-blogin Kukka oli tehnyt tosi hienoja kierrätyshousuja ja ystävällisesti vielä tutoriaalin siihen että miten. Housut näyttivät niin mukavilta että halusin kokeilla itsekin.Kankaana käytin ystäväni vanhoja rikkimenneitä farkkuja. Taskut ompelin vanhasta pöytäliinakankaasta. Ohjetta seurasin pilkuntarkasti ja kyllä, housuista tuli ihan täydelliset :)Parasta tässä on se että vanhasta saa uutta eikä maksanut penniäkään :) Näitä täytyy tehdä lisää!


8 kommenttia:

 1. Tosi kiva! Siis mie voisin tehä tälläset esimerkiksi Kylen vanhoista farkuista Olivialle? Kyle just meinas heittää yhet vanhat farkut roskiin ja mie tietysti säästin ne jos vaikka jotain teen...hihiiii!! Tais löytyä uus projekti. Rutistus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä! Nuokii oli Marikan vanhat farkut, tosi pehmeeks ja ohkaseks menny ni tuli kyllä tosi mukavan tuntuset :) Kiitos Tintti!

   Poista
  2. Käytit sie sitä samaa Ottobren kaavaa mitä käytettiin Karkelot blogissa...tosi kiva blogi muuten. Mistäs mie sit sellaisen saisin? :D

   Poista
  3. Mie voin piirtää ja lähettää sen siulle! :)

   Poista
  4. Siis arvaa mitä kävi??? Et kyllä usko! :D Mie laitoin viestiä uudelle kaverilleni Marille joka oli maininnut että sille tulee Ottobre lehti ja kysäsin että ei sillä sattuis olemaan sitä lehteä täällä ja SILLÄ OLI!!!! Mie saan sen lainaan huomenna kun nähään. Jee jee. Taijan kokeilla housuja viikonloppuna. JIPPIIIII!!!! Mutta, kiitos siitä että oisit piirtänyt ja lähettänyt ne miulle. Ootpas niin kiva sisko. :)

   Poista
  5. No olipa hassu kiva juttu! :D Laita sit kuvia ku saat valmiiks et mimmoset tuli :)

   Poista
 2. Oi miten kivat! Ja näyttää super mukaville päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erika! Supermukavat ne onkii, olin niin ilonen ku tuli hyvät kertaheitolla :)

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! :)