tiistai 11. helmikuuta 2014

Loput joululahjat

Nyt on viimeisetkin joululahjat saapuneet vihdoin perille :)
Siskontytölle ompelin Sari Ahokaisen suunnittelemasta maatuska trikoosta t-paidan ja pipon.


Ja en malttanut olla tekemättä hänen tulevalle pikkusiskolle samasta kankaasta pienen pientä bodya :)


Ja koska näitä pikkuvaatteita on niin hauska ja nopea ommella, tein samaan pakettiin myös toisen bodyn. Tässä kankaana Sari Ahokaisen PonyBloom. Kaava OB 3/13.


Siskoni löysi paketistaan muovipussikassin. Näistä kasseista lisää täältä.


Samassa paketissa lähti siskontytölle tämä tekemäni villakangastakki ja se oli oikein sopiva ja mieluinen :)Jos tänä vuonna vaikka yrittäisi saada joululahjat ajoissa postiin... :D


6 kommenttia:

 1. Joululahjoja tai ei, niin ootpas sie ollu taas ahkera! Miulla oli tässä melkein kuukauden bloggailu- ja blogienseurailutauko ja täältähän löytyi taas vaikka mitä kivaa - ihania kuoseja ja ihania malleja (niin vaatteissa kuin niiden sisälläkin ;))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos paljon! Kyllä se arki vihdoin on alkanu sillee luistamaan että välillä taas kerkiää jotain ompelemaankii :)

   Poista
 2. Kiitos vielä kerran TOSI paljon ihanista lahjoista blogin kautta myös. Bodyt on AIVAN ihania!! O tykkäs takista...onneksi ei ollut tuolla tytön takana likaisia vaatteita lojumassa lattialla sen verran en tarkistanut ennen kun kuvan laitoin tulemaan. :D O:lla oli heti seuraavana päivänä koulussa uusi paita ja hattu päällä ja lesoiltiin kuinka meillä on etevä täti ja sisko. KIITOS!!!!!!!!! Oot ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tarkistin ettei näkyny kuvissa mitään ylimäärästä :D olkaapa hyvä vaan :)

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! :)