perjantai 18. huhtikuuta 2014

Kalenterikassi

Keräilen jostain syystä kalenteripyyhkeitä. Tajusin sen tällä viikolla kun mietin mitä tekisin siskolleni syntymäpäivälahjaksi. Muistin että minulla on hänen syntymävuoden kalenteripyyhe ja kun rupesin sitä etsimään, löysin vaikka kuinka monta eri vuosien pyyhettä. Olen ostanut niitä kirpputoreilta ja saanut sukulaisilta, enkä oikein osaa edes sanoa miksi :D Hassua tajuta keräävänsä jotain mitä ei ole edes tiedostanut keräävänsä vaikka yhtä hassua on kerätä jotain mitä ei omista vielä yhtään kappaletta. Kerään nimittäin Nanny Stillin keltaista Grapponia-sarjaa ja niitä minulla ei ole vielä yhtään :D

Mutta siihen lahjaan siis. Ajattelin ensin että jos antaisin vain sen pyyhkeen sellaisenaan mutta se tuntui tylsältä vaihtoehdolta joten päätin ommella siitä jotain. Ensiksi suunnittelin tekeväni siitä essun mutta päädyin kuitenkin tekemään kassin.


Ompelin pyyhkeen kuvan ja kalenteriosat tuolleen sivuttain koska muuten kassista mielestäni olisi tullut liian leveä. Sain leikattua myös kantokahvat samasta kankaasta kun päädyin tähän ratkaisuun.



Kiva tuli ja siskoni tykkäsi kassistaan paljon :) Jatkan kalenteripyyhkeiden keräilyä :D
Hyvää pääsiäistä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oi hieno!Haluun kans kalenteri kassinD)Vitsi siul on aina hyvii idiksii.Sit haluisin Pelle Hermanni kassin,Kössi kenguru kassin ym.kasseja mitkä on ollu lapsena tärkeitä:)Hei Histamiini kassikii!Elä välitä.Miekii keräilen desing valaisimii enkä omista yhen yhtäD)!
    Suklaarikasta pääsiäistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Lohduttaa tietää et siekii keräät jotai mitä ei viel oo yhtää :D toi oli hyvä! :D

      Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! :)