keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Amerikan tuliaisia

Vietin siis viime viikon siskoni luona New Jerseyssä ja pari päivää oltiin myös Manhattanilla ihmettelemässä väen paljoutta ja pilvenpiirtäjiä :)
Tässä hieman tarinaa ostoksista mitä tuli matkalla tehtyä.

Crate&Barrel on amerikkalainen sisustustavarataloketju. He käyttävät myymälöiden somistuksissa Marimekon kankaita jotka he sitten myyvät outlet kaupoissaan pois. Kävimme yhdessä outlet myymälässä joka sijaitsee Cranburyssä, New Jerseyssä.
Ja katsokaa noita hintoja! Yksi jaardi eli vajaa metri kangasta maksoi 5.95 dollaria! Eli suunnilleen metrin aitoa Marimekkoa sai viidella eurolla :D No pysyin onneksi kohtuudessa ja ostin neljää eri kuosia. Ei siellä kyllä ihan kamalan paljon valikoimaa ollut, suurin osa punaisia ja vihreitä kuoseja.
Tässä minun saaliini.


Jo-Ann on kangaskauppa ja sieltä löytyi kanssa vaikka ja mitä. Se ihmetyttää kyllä että trikookankaita ei ollut juurikaan kuin joitain yksivärisiä.Puuvillakankaita oli pilvin pimein. Ihania kuoseja, kuviofleecejä ja kaikenmaailman nippeliä ja nappelia :)


Minun ostokset ovat tämännäköiset. Ylärivissä puuvillakankaita ja alarivissä tyttäreni suosikki "seikkailija Dora" mekkokangas, kahta erilaista pallukkavelouria ja tipu kestovaippakangasta.

Yksi suosikki TV-sarjoistani on Muodin Huipulle (Project Runway). Jos joku on sitä katsonut, tietää että suunnittelijat käyvät tekemässä kangasostoksensa Moodissa. Ja koska kerta New Yorkissa oltiin, pitihän siellä päästä käymään :)Se oli valtava kauppa! Kankaita oli kolmessa kerroksessa ja valikoimaa oli mielettömästi. Olin niin ihmeissäni että ostin vain yhtä puuvillakangasta, mutta sain kanta-asiakas kortin, vaikka yritin selittää että en ole paikallinen ja tuskin tulee enää koskaan käytyä siellä ostoksilla :D No kiva muisto jokatapauksessa. Yhden kuvan uskalsin paikasta ottaa kun en tiennyt saiko siellä kuvata.Parsonsia ei löydetty vaikka jossain siinä Fashion avenuen kulmilla sen pitäisi olla..


Semmoiset shoppailut. Kiva oli reissu ja hieno kaupunki tuo New York City, suosittelen :)
Tässä vielä pari fiilistelykuvaa :)6 kommenttia:

 1. Oon niin kade siun NYCin matkasta! Hihhii, arvasin, et meet varmasti käymää Moodissa :). Törmäsitkö Tim Gunn'ii ;) ? Mitehä ne kilpailijat sit aina löytää hirmusen kasan niitä kankaita, jos se on noi iso? Kivoja ostoksia teit ja hyviä kuvia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näkyny Tim Gunnii :D Siellä oli tosi selkeet opasteet mistä löytyy mitäkii kangasmatskuu ni varmaan se helpottaa niitä kilpailijoita ku jos ne tietää vaikka et tekee jotai esim villakankaasta.. Tai en tiiä :D sitä miekii mietin nimittäi ku näin et kuin iso kauppa se on! Kiitos Tiia ja eiku Manhattanille vaan käymään :)

   Poista
 2. Jokohan nyt tulis tää kommentti?Eli olin kirjottanu et hassu kuva toi viimenen:)Siun tukka on ku hattaraa!Ilmava ja korkee;)

  VastaaPoista
 3. Mahtavat lappushortsit vikassa kuvassa! Olipa halpoja marimekko kankaita! ;) Kestikö pastelliliilatukka yhtään?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lappushortseja löytyy H&M:ltä ;) Väri kesti tukassa kolme-neljä pesua.. Vähä harmitti ku se oli niiiin hieno :) pitää tulla uudelleen joku kerta!

   Poista

Kiitos kaunis kommentistasi! :)