torstai 24. heinäkuuta 2014

Leikkimökki


Tänä keväänä saimme pihallemme kauan toivotun leikkimökin. Alunperin mieheni piti rakentaa mökki itse, mutta kun paikallinen rautakauppa möi pilkkahintaan pihallaan olevan esittelymökin, ei kannattanut käydä itse tekemään.
Tältä mökki näytti sisäpuolelta.Maalasimme seinät ja katon valkoisiksi ja lattian ja ikkunanpuitteet vaaleanpunaisiksi. Ulkopuolelle ei tehty muuta kuin terassin lattia maalattiin.
Maton olen virkannut pari vuotta sitten. Malli on "Aura" ja ohje löytyy täältä.Verhon ompelin vanhasta verhosta ja pöytäliinan vanhasta pöytäliinasta :)Kankaat tähän viirinauhaan kaivoin omista tilkkulaatikoista ja kiinnitin ne pitsinauhaan.

Kuistin kynnysmaton idea on otettu suoraan täältä.

Tänään vietimme ystävien kanssa, ihanassa kesäsäässä leikkimökin tupaantuliaisia. Tarjolla oli karkkien, keksien ja hedelmien lisäksi itsetehtyjä suklaamuffinsseja :)


10 kommenttia:

 1. Paljon hauskoja leikkejä, mukavia hetkiä ja iloista naurua uuteen leikkimökkiin! Kiitos juhlista! Terveisin, V, T ja A naapurista

  VastaaPoista
 2. IHANA mökki. Myö tytöt tullaan ensi kesänä juhlimaan ja leikkimään. Onnea serkulle omasta ihanasta mökistä!

  VastaaPoista
 3. Niiiiin makee leikkimökki, meinaa iha kateus iskee, mieki haluun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua Anita :D Kiitos ja saat tulla leikkimään ihan millo haluat! :)

   Poista
 4. Mie tuun anitan kanssa leikkimään myös ja sit haluun siun tekemii suklaamuffareita:)Koska oot leipurimestari.Ihanii purkkeja!

  VastaaPoista
 5. Oih... <3 Juuri tuollaisesta mökistä haaveilin pikkutyttönä

  VastaaPoista
 6. Voi mikä suloisuus koko mökki - aivan huippu!!

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! :)