sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Juhannusruusu

Kirjoitin juhannuksena tänne ikuisuusprojektistani eli matosta jota olin virkannut jo pidemmän aikaa. Nämä on taas näitä "parempi myöhään kuin ei milloinkaan" tarinoita mutta nyt se on vihdoin valmis.


Mallin nimi on siis "Juhannusruusu" ja ohje löytyy täältä. Maton reunus on tehty ohjeesta poiketen.


Maton halkaisija on 165cm ja painoa sille kertyi melkein 8kg. Muutama kierros ennen loppua minulta loppui kude ja uusi kude oli paljon paksumpaa, silloin meinasi epätoivo iskeä. En saanut mistään samanlaista joten virkkasin paksummalla maton loppuun. Eron huomaa jos tarkkaan katsoo ja se vähän jäi harmittamaan. Matto myös liekotti aikalailla valmiina mutta kunnon prässäyksellä sain sen ruotuun.

Matto lähtee nyt uuteen kotiin vaikka kivalta se näyttäis tuossa omallakin lattialla :)


5 kommenttia:

 1. Ompa hieno!Mistä toi alin kuva on otettu:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siun pitäis todellakii käyä meillä vähä useemmi kylässä, se o mein olkkari :D

   Poista
  2. Hahaaaa!Eikä:D!Noku siis kyl oikeesti aattelin et onkohan se verhosta päätellen mut sit en oo kato nähny noita uusii sisustusjuttuja tai tasoo.Ompas ne kivat ja pistä pannu porisee;)

   Poista
 2. Hieno matto! Ja onpa sillä painoa, vaikka näyttää niin ilmavalta ja kevyeltä : ). Tuo linkki ei muuten toimi, tai siis ilmeisesti siinä pitäis olla linkki..? Oon huomannut saman joskus jossain aikasemmassakin postauksessa, mut en oo muistanu sanoo siule : ).

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! :)