maanantai 31. elokuuta 2015

DIY Turvakaukalon peite

Tämä peite oli vielä "to do-listallani" ennen vauvan syntymää. Nyt alkaa olla kaikki "pakolliset" ompelut vauvalle tehty ja ootellaan kovasti että päästään käyttämään näitä uusia tarvikkeita, toivottavasti pian.
Turvakaukalon suojapeite valmistui siis tänään ja piirsin myös pikaisesti ohjeen että miten sen tein. Viime talvena tehtyyn peiton prototyyppiin verrattuna tein joitain muutoksia.


Peitto on kokonaan kierrätysmateriaaleista tehty. Kankaana vanha verho, joka oli aika paksua puuvillaa joten en tehnyt peitosta kaksinkertaista niinkuin viimeeksi. Jouduin purkamaan verhon kaikki käänteet että sain kankaan riittämään, joten nyt kaikki kulumat näkyy, mutta eipä tuo haittaa. Minulla ei ollut myöskään tarpeeksi sinistä vinokanttia reunojen viimeistelyyn, joten jouduin loppumatkan ompelemaan harmaalla :D 


Peitto kiinnitetään kahdella tampilla joissa on tarranauhat turvakaukalon kantokahvaan. Näihin tamppeihin ompelin koristeeksi napit.Peitto on todella helppo tehdä ja kätevä käytössä. Tältä peitto siis näyttää valmiina.

Ja tässä se pikaisesti piirretty ohje :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! :)