tiistai 19. huhtikuuta 2016

Uusi saumuri

Minulla on aina ollut vanhoja, käytettyjä saumureita. Hyvin ne ovat yleensä toimineet. Se on raivostuttavaa jos koneet ei toimi niinkuin pitäisi ja kaikki aika menee niiden kanssa pelleilyyn. Edellinen alkoi hiipua jos tarpeeksi kauan kaasutteli ja tämän viimeisimmän leikkuuterä alkoi olla niin huono ettei leikannut enää edes lankaa. Olen pitkään haaveillut uudesta saumurista ja nyt kun mitta tuli täyteen tuon leikkuuterän kanssa, päätin toteuttaa toiveeni.

Tallinnassa on jokaisen käsityöihmisen paratiisi, Karnaluks. Jos et ole käynyt, suosittelen lämpimästi. Ei sitä oikein edes pysty selittämään, se pitää itse kokea :D
Olen lukenut blogeista kokemuksia ompelukoneiden tilaamisesta Karnaluksista ja päädyin itse samaan ratkaisuun. Kone on ensinnäkin huomattavasti edullisempi kuin Suomesta ostettu, eikä postimaksut ole kuin 10 euroa. Muutaman euron lisämaksusta kone langoitetaan ja testataan Karnaluksissa ennen lähettämistä. 
Tilaaminen oli helppoa. Karnaluksin nettikaupan sai suomenkieliseksi ja kun olin ostokseni ja tietoni näpytellyt ja lähettänyt tilaukseni, minulle tuli samantien sähköpostia jossa oli tilausvahvistus ja maksutiedot. Sieltä tuli myös suomeksi viestiä jossa kerrottiin että kun maksu näkyy tilillä he laittavat paketin postiin ja he viikon odottavat suoritusta. Tein tilauksen kiirastorstaina joten pankkiliikennettähän ei ole moneen päivään. Seuraavana keskiviikkona minulle tuli viesti Karnaluksista että paketti on lähetetty ja jo perjantaina postimies soitteli ja kyseli monen aikaan voi paketin tuoda kotiovelle!


Olen todella tyytyväinen Karnaluksin palveluun ja nopeuteen! Suosittelen kaikille jotka suunnittelee koneen ostoa. Saumuri toimii täydellisesti. Jos koneeseen tulisi jotain vikaa, kahden vuoden takuu korvaa mutta joutuisin omaan piikkiin toimittamaan saumurin Tallinnaan. Tässä kyseisessä saumurimallissa takuuongelmat on ollut 0% luokkaa heidän mukaan, joten luotetaan siihen.


Ensitöikseni uudella saumurillani ompelin vanhemmalle tyttärelle uuden kevätpipon. Kangas on Verson Puodin "Paratiisi-Maijat".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! :)