sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Poneja, tietöitä ja retrokukkia

Ensinnäkin olen pahoillani tahattomasta blogitauosta, on se hurjaa huomata miten paljon työnteko vaikeuttaa harrastustoimintaa :D
On tässä välissä jotain tullut ommeltua, verhoja, pipoja ja korjaushommia lähinnä, mutta ei mitään sen kummempaa. Välillä toivoisi että vuorokaudessa olisi enemmän tunteja että kerkeisi kaikki haluamansa asiat tehdä :)

Tänä viikonloppuna tein tyttärelleni puseron ja pipon ihanasta "Pony Bloom" trikoosta. 


Kankaan on suunnitellut Sari Ahokainen ja hänen nettisivunsa löytyy täältä. Kangas on todella hyvänlaatuista, ihanan pehmeää ja kuosi on aivan mielettömän hieno minun mielestäni :)Puseron kaava OB 4/12, Little Lamb. Vähän reilu tuli, mutta meneepähän kauemmin päälle.


Pipo sama vanha "Baggy Look" (OB 4/12), hieman muokattuna.

Samalla puseron kaavalla ompelin ystäväni 3-vuotta täyttävälle pojalle lahjaksi paidan. Kankaana myös Sari Ahokaisen suunnittelema "Tietyö" trikoo. Sitten vielä loppukevennykseksi retrojumppapussi kaverin miehelle :D Hän siis tilasi minulta pussukan, johon voi heittää likaisen paidan salireissun jälkeen. Värillä tai kuosilla ei ollut väliä, joten kun kaivelin noita kangasvarastoja, kaikista "miehisin" kangas oli mielestäni tämä :D4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun täällä oli uusi päivitys:)!Ja noi kankaat on mahtavii!Nauroin sikana tolle"miehisin"kangapussukka jutulle:):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii no aattelin et eix miehet tykkää pipareista :D

   Poista
  2. Hahaaa:)!!!Toiset tykkää ja toiset ei;)Nii ja noista kankaista tulee muuten mieleen lapsuus..Vissii alkaa vanhaks tulla kun kaikki muistuttaa lapsuudesta;)

   Poista
 2. Jippiiiiii! Sie oot ommellut uusia juttuja. Ihanat paida ja pipo. Tosi nättiä kangasta! Ja, miehinen kangaspussi on just hyvä. Rutistus!!

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! :)