keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Ysärifarkut

Olin teini-iässä 90-luvulla ja muistan kuinka äitini värjäsi kloriitilla minulle farkkuja kun ne olivat niin muodikkaat silloin :) Kai ne on jossain piireissä vieläkin in :D
Minulla on yhdet oikein mukavat ja sopivat farkut mutta polvista jo pahasti haalistuneet ja vähän maaliakin olen onnistunut niihin töhräämään. En kuitenkaan vielä ole niistä valmis luopumaan niin ajattelin kokeilla vanhaa kunnon kloriittia, josko niistä saisi vielä käyttökelpoiset..
Tässä lähtötilanne


Lorauttelin pullosta suoraan housuille eteen ja taakse..


Mutta koska käry oli aivan järkyttävä, ja koko talo haisi kloorille, en jäänyt kauaa odottelemaan housujen valkaistumista vaan heitin ne samantien pesukoneeseen.
Olen kyllä oikein tyytyväinen lopputulokseen koska housut " läikkyyntyi" juuri sopivasti eikä värit lähtenyt kokonaan niinkuin silloin teininä piti lähteä :)


No maalitahra tietysti jäi! (Mitä edes kuvittelin :D) Ja jos ikinä tähän hommaan ryhdyn uudestaan, teen sen kesällä ULKONA, sen verran mies sai traumoja tämänpäiväisestä kärystä :D


Kuvat nyt taas on mitä on kun illan pimeydessä yrittää ottaa tummasta kuvaa. Eräs ystävällinen ihminen myös suositteli minulle uutta kuvankäsittelyohjelmaa, joten ehkä saatoin vähän innostua muokkailemaan myös :)

4 kommenttia:

  1. Ysäri rules!!Noista farkuistahan tuli ihan ku mitä kaupanhyllyillä on nykyään;)Ja oon aina ollut ja tuun aina olemaan kade noista siun kiinteistä kintuista!Niitä et oo ainakaan kuvakäsitelly koska oon nähny ne livenä:)

    VastaaPoista
  2. Hei tosi hienot tuli noista!!!!
    Ihan tulee kyllä teiniajat mieleen :):)

    VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! :)