tiistai 13. tammikuuta 2015

Päärynä-patakintaat

Eilen ompelin iltapuhteiksi pari patakinnasta. Anoppi oli saanut joululahjaksi tosi kivan malliset patakintaat, semmoiset päärynän muotoiset, minne käsi sopii täydellisesti. Kaavahan siitä oli piirrettävä ja testattava saanko aikaiseksi yhtä hyvät. 


Päällikankaina käytin kierrätyskankaita, lakanaa, verhoa ja farkkua. Patakintaan sisään laitoin lämmöneristeeksi silityslautakangasta ja pehmeää, kevyttä pöytäliina/verhohuopaa. Eurokankaan myyjä suositteli sitä tavallisen vanun sijaan.Ja niistä tuli juuri sellaiset kun halusin ja toivoin :)4 kommenttia:

 1. Nuoha on kätevän oloset! En osannu tuollasia kuvitella, kun kerroit näistä. Kivan näköset kankaat, sopii hyvi yhteen :) Ja tykkään vielä tosta laudasta, mikä oli teillä joulukalenterissaki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anita! Kätevät on tosiaan :) En tiiä mitä tekisin ton laudan kanssa ku otin ne joulukalenteritötteröt siitä pois.. Pitää varmaa ruuvata se irti ku onha se vähä hassu tuossa seinässä ilman mitään :)

   Poista
 2. Kätevä emäntä :) Kohtahan teillä alkaa synttärikausi, niin voit laittaa seinälautaan synttärikoristeita. Sitten tulee pääsiäiskoristeet ja vappuserpentiinit ja sittenhän se kohta onkin jo uus joulu...;)

  VastaaPoista

Kiitos kaunis kommentistasi! :)